Kuulas-tapahtuma koetaan tärkeäksi ja korkealaatuiseksi

Lasten teatteritapahtuma Kuulaksen yhteydessä 2023 tehtiin jälleen yleisötutkimus.
Lastenteatteri kiinnostaa kouvolalaisia, tieto tapahtumasta löydetään somesta ja järjestelyihin ja ohjelmistoon ollaan hyvin tyytyväisiä. Vastauksia kerättiin tapahtuman aikana lomakkeella esitysten yhteydessä ja Kuusankoskitalon aulassa kyselyyn sai vastata koko tapahtuman ajan. Lisäksi kyselyä markkinoitiin somessa (Facebook ja Instagram). Palautekyselyyn tuli 126 vastausta, suurin osa (noin 106 kpl) vastauksista saatiin paperilomakkeella ja loput vastasivat somessa julkaistun nettilinkin kautta. Viimeksi kysely toteutettiin vuosi sitten vuoden 2022 tapahtumassa, tuolloin vastauksia tuli 117 kappaletta.

Kyselyn perusteella suurin osa Kuulaksen kävijöistä tulee Kouvolan alueelta – pääsääntöisesti
Kuusankoskelta, mutta myös kauempaa Kymenlaakson alueelta. Muutama vastaaja oli tullut tapahtumaan myös kauempaa, neljä vastaajaa oli Helsingistä, pari Mäntsälästä ja Lappeenrannasta, yksittäisiä kyselyyn vastanneita kävijöitä oli esimerkiksi Lahdesta, Porvoosta Imatralta ja jopa Ivalosta saakka.

Reilusti yli puolet (63%) ilmoitti olleensa tapahtumassa aiemminkin, loput (37%) olivat tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Viime vuonna ensikertalaisia oli enemmän (52%). Saattaa olla niin, että viime kerralla ensimmäistä kertaa tapahtumassa vierailleet osallistuivat nyt siihen uudelleen. Vapaissa terveisissä ja kommenteissa olikin joku vastaajista kirjoittanut, että tästä alkaa muodostua jo perinne!

Kuulaksessa oli kävijöitä n 4600 ja samalla tehtiin kaikkien aikojen lipunmyyntiennätys.
Tarjosimme Kouvolan seudulla asuville ukrainalaisille ja vähävaraisille perheille vapaalippuja.

Lue tästä koko kyselyn tulokset