TNL Kuulas

Seuraavan kerran lasten teatteritapahtuma järjestetään Kouvolassa keväällä 2022.

Syksylle suunniteltu Lasten Teatteritapahtuma Kuulas peruuntuu Etelä-Suomen aluehallintoviraston 6.8. tekemien yleisötapahtumien rajoituspäätösten vuoksi. Jo keväältä 2021 kertaalleen siirretyn tapahtuman oli tarkoitus toteutua Kouvolassa 23.–25.9.2021. Seuraavan kerran Kuulas järjestetään 19.–21. toukokuuta 2022.

”Nykyiset rajoitukset Kymenlaakson alueella ovat voimassa vähintään 13.9.2021 saakka, ja ne merkitsevät muun muassa kahden metrin turvavälien vaatimusta teatteritiloihin. Lisäksi rajoitusten voimassaoloaika ajoittuisi lipunmyyntimme aikavälille. Näillä edellytyksillä tapahtumaa on mahdotonta järjestää. Useat ohjelmistoon valituista esityksistä olisivat olleet interaktiivisia ja yleisöä osallistavia, mistä syystä rajoituksia ei voitaisi toteuttaa”, toteaa TNL:n toiminnanjohtaja Annukka Ruuskanen ja jatkaa:

Olemme erittäin pahoillamme tästä. Ohjelmisto oli valmiina ja tiedotustilaisuus piti järjestää ensi viikolla sekä aloittaa lipunmyynti. Nyt katseet ovat tulevassa keväässä, jolloin toivottavasti pääsemme järjestämään Kuulaan normaalisti.”

 

Lisätiedot

Annukka Ruuskanen, toiminnanjohtaja/TNL

050 540 3802

annukka.ruuskanen[a]tnl.fi

Tapahtuman järjestävät vuosittain yhteistyössä Työväen Näyttämöiden Liitto r.y., Kouvolan kaupunki, Kuusankosken Teatteri ja Kouvolan Teatteri.

Festivaalin omat sivut: kuulas.info

 

Lisätiedot
Työväen Näyttämöiden Liitto
tuottaja Mikko Väänänen
p. (09) 2511 2170 s-posti: mikko.vaananen(at)tnl.fi