Koulutus

TNL järjestää vuosittain runsaasti kursseja, seminaareja ja työpajoja jäsenteattereilleen ja muille teatteritoiminnasta kiinnostuneille. Kotimaan kursseja on kolmenlaisia: alueellisia, valtakunnallisia ja teatterikohtaisia. Kursseja, seminaareja ja työpajoja järjestetään myös tapahtumien ja kokousten yhteydessä.

 

Kurssit Suomessa:

 

PERUTTU: Virtaa yhdistykseen – toivottu verkkokurssi harrastajateatterilaisille

Tämä on kurssi on peruttu.
Kaipaako teatterinne uutta intoa tekemiseen? Haluaisitko tarttua enemmän ideointiin ja päätöksentekoon, mutta kokous- ja hallitustyöskentely jännittää?
TNL:n luottamustehtäväkurssin jälkeen olet valmis haasteisiin!
Kurssi toteutetaan Zoom-verkkokurssina kahtena lauantaina 8. ja 22. toukokuuta, molempina kertoina kello 13.00-15.00. Työskentelytapoina ovat pienryhmätyöskentelyt, yhteinen tarkastelu verkkoalustalla sekä coaching -menetelmä kehittämissuunnitelmien tekemisessä.
Kurssin vetää Kansan Sivistystyön Liiton kouluttaja Tiina Flygare. Osallistumishinta on 30,-
Ilmoittaudu viimeistään 22.4.2021 osoitteeseen kurssit[a]tnl.fi (nimi, puhelinnumero & laskutusosoite).

 

Tilauskurssit

TNL järjestää jäsenteattereilleen tilauksesta koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Kurssit voivat liittyä asiakkaan tarpeen mukaan taiteelliseen työhön, hallintoon, talouteen tai tuotantoon. TNL rahoittaa osan kurssin tuotantokustannuksista sekä tarpeen mukaan hankkii kouluttajan/ohjaajan kurssille sekä huolehtii muista mahdollisista asiaan liittyvistä järjestelyistä. Tilauskurssia varten voit täyttää kurssitoivomuslomakkeen.

Lisätietoja kurssitoiminnasta ja sen järjestämisestä:
mikko.vaananen[at]tnl.fi
050 594 6074