Koulutus

TNL järjestää vuosittain runsaasti kursseja, seminaareja ja työpajoja jäsenteattereilleen ja muille teatteritoiminnasta kiinnostuneille. Kotimaan kursseja on kolmenlaisia: alueellisia, valtakunnallisia ja teatterikohtaisia. Kursseja, seminaareja ja työpajoja järjestetään myös tapahtumien ja kokousten yhteydessä.

 

Kurssit Suomessa

Harrastajateatterien tuottajakurssi Jyväskylässä 28.–29.10.2017

Järjestämme keväällä Keski-Suomen aluepalaverissa esitettyjen toiveiden mukaisesti tuottajakurssin Jyväskylän ja lähialueen harrastajateatterien tuottamisesta vastaaville henkilöille. Koulutus toteutetaan ”tuottajaklinikkana”, jossa osallistujien omat toiveet ja koulutustarpeet vaikuttavat opetuksen sisältöön. Kurssin kouluttajina toimivat TNL:n tuottaja Mikko Väänänen ja Kouvolan Teatterin tuottaja ja yleisötyövastaava Anne Jokivirta.

Kurssipaikka on Cumulus Jyväskylän kokouskabinetti (osoite: Väinönkatu 3)
Alustava opetusaikataulu: la 28.10 klo 10.00–18.00, su 29.10. klo 9.30–13.00.

Kurssin hinta 80 €/henkilö. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kymmenen.

Ilmoittautumiset ke 11.10.2017 mennessä lomakkeella.

 

Seminaarit

Tulossa keväällä 2018

Teemaseminaari ajankohtaisesta aiheesta vuosikokouksen yhteydessä Tampereella.

 

Tilauskurssit

TNL järjestää jäsenteattereilleen tilauksesta koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Kurssit voivat liittyä asiakkaan tarpeen mukaan taiteelliseen työhön, hallintoon, talouteen tai tuotantoon. TNL rahoittaa osan kurssin tuotantokustannuksista sekä tarpeen mukaan hankkii kouluttajan/ohjaajan kurssille sekä huolehtii muista mahdollisista asiaan liittyvistä järjestelyistä. Tilauskurssia varten voit täyttää kurssitoivomuslomakkeen.

Lisätietoja kurssitoiminnasta ja sen järjestämisestä:
mikko.vaananen[at]tnl.fi
(09) 2511 2170