Koulutus

TNL järjestää vuosittain runsaasti kursseja, seminaareja ja työpajoja jäsenteattereilleen ja muille teatteritoiminnasta kiinnostuneille. Kotimaan kursseja on kolmenlaisia: alueellisia, valtakunnallisia ja teatterikohtaisia. Kursseja, seminaareja ja työpajoja järjestetään myös tapahtumien ja kokousten yhteydessä.

 

Kurssit Suomessa:

BUDJETTI PAKKASELLA? OSALLISTU TUOTTAJAKURSSILLE!

HARRASTAJATEATTERIN TUOTTAJAN TYÖKALUPAKKI, Helsinki 9.12.2023 klo 9.30-15.00
Paikka: SFV-huset G18
Yrjönkatu 18, 1.krs, 00120 Helsinki

Kurssilla perehdytään harrastajateattereiden tuottajan tehtäviin. Sisältö painottuu budjetointiin, markkinointiin ja avustushakemusten tekemiseen, ja osallistujien omat toiveet otetaan opetuksen sisällössä huomioon.
Kurssin kouluttajina toimivat TNL:n tuottajat Mikko Väänänen ja Päivi Hämäläinen sekä Kouvolan Teatterin tuottaja Anne Jokivirta.

Kurssimaksu 40€ /osallistuja.

 

Kurssille otetaan mukaan enintään 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset 1.12.2023 mennessä osoitteeseen kurssit@tnl.fi

Lisätietoja kurssista Mikko Väänäseltä mikko@tnl.fi

 

Kurssi järjestetään yhteistyössä Finlands Svenska Ungdomsförbund FSU:n kanssa.

 

Tilauskurssit

TNL järjestää jäsenteattereilleen tilauksesta koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Kurssit voivat liittyä asiakkaan tarpeen mukaan taiteelliseen työhön, hallintoon, talouteen tai tuotantoon. TNL rahoittaa osan kurssin tuotantokustannuksista sekä tarpeen mukaan hankkii kouluttajan/ohjaajan kurssille sekä huolehtii muista mahdollisista asiaan liittyvistä järjestelyistä. Tilauskurssia varten voit täyttää kurssitoivomuslomakkeen.

Lisätietoja kurssitoiminnasta ja sen järjestämisestä:
mikko.vaananen[at]tnl.fi
050 594 6074