Työväen Näyttämöpäivien valitsijana näyttelijä Taisto Oksanen

Vuoden 2024 Työväen Näyttämöpäivien valitsijaksi on valittu näyttelijä Taisto Oksanen.
Näyttämöpäiville haku alkaa 1.5.2023 ja mukaan voivat hakea kaikki harrastajateatterit.

Taisto Oksanen on tehnyt yli 30-vuotisen uran freelancer-näyttelijänä monissa eri näyttelijän tehtävissä ja monissa eri paikoissa. Oksasen juuret ovat Kirkkonummen lapsi- ja nuorisoteatterissa, jossa vietetyt vuodet Oksanen kokee erittäin merkityksellisiksi ja jopa kohtalokkaaksi.

”Näyttämöpäivät Mikkelissä ovat tulleet minulle tutuiksi jo ylioppilasteatterin ajoilta lähtien ja viime vuosina olen toiminut näyttämöpäivien raadissa sekä eri luottamustehtävissä.
Koen valitsijan tehtävän suureksi kunniaksi ja se muistuttaa myös omia lähtökohtiani ja niitä upeita muistoja, joissa harrastajana pääsi kokemaan esiintymisen riemua uusilla näyttämöillä, vastaanottamaan palautetta ammattilaisilta sekä tapaamaan muita harrastajia.
Noista harrastaja-ajoista on jo mennyt tovi, mutta tuntuu kuin kaikki olisi tapahtunut eilen. Olen edelleen se nuori innokas ja epävarmakin harrastaja, joka näyttämöllä yhdessä kollegoiden ja yleisön kanssa pääsee kokemaan jotain käsittämättömän upeaa! Siksi minua kutsuu jälleen kerran Mikkeli ja Näyttämöpäivät.”
– Taisto Oksanen, vuoden 2024 TNP valitsija
Seuraavat Työväen Näyttämöpäivät järjestetään 26.–28.1.2024.
Haku alkaa 1.5.2023 ja päättyy syyskuun lopussa.