Kuulas toteutuu yksipäiväisenä 20.9.2020

Keväältä siirtynyt Lasten Teatteritapahtuma Kuulas toteutetaan syksyllä Kouvolassa yksipäiväisenä neljän festivaalipäivän sijaan. Tapahtumasta toteutuu vain perheille suunnattu sunnuntai 20.9., jolloin ohjelmaa on Taideruukissa koko päivän ajan pop up -tyylisesti. Sunnuntain aikataulu ja sisältö pysyvät samoina käsiohjelmassa ilmoitetun mukaan, mutta ryhmille suunnatut arkipäivät 21.–23.9. peruuntuvat koronarajoitusten takia. Lipunmyynti alkaa ilmoitettua myöhemmin maanantaina 31.8. kello 11 osoitteessa www.netticket.fi

”Yleisön turvallisuus on meille ensiarvoista. Koko perheelle suunnattu festivaalipäivä pystytään toteuttamaan turvallisesti, mutta lapsiryhmät eivät tässä tilanteessa voi lähteä liikkeelle. Kevään ja kesän eristyneisyyden ajan jälkeen tuntuu poikkeuksellisen hienolta päästä elävän taidemuodon pariin. Teatteri on kohtaamisen taidetta, ja nyt sen arvon ymmärtää entistä kirkkaammin”, toteaa toiminnanjohtaja Annukka Ruuskanen Työväen Näyttämöiden Liitosta.

Taideruukin eri esitystiloissa huomioidaan 1–2 metrin turvavälit ja yleisöä otetaan katsomoihin normaalia vähemmän. Sairaana ei voi tulla tapahtumaan, ja käsidesin saatavuudesta eri tiloissa huolehditaan koko päivän ajan. Yleisöä ohjeistetaan tapahtumapaikalla sekä sanallisesti että kyltein. Ajantasaisiin, viranomaistietojen perusteella päivittyviin turvallisuusohjeisiin suositellaan tutustumaan jo etukäteen: www.kuulas.info.

Poikkeuksellisen koronapandemiatilanteen vuoksi netistä ostetuilla lipuilla on palautusoikeus sairaustapauksessa tai tapahtuman peruuntuessa. Sairaustapauksessa pyydetään ottamaan välittömästi yhteyttä numeroon 040 196 2448. Esityspaikalla Taideruukissa lipunmyynti on avoinna vain sunnuntaina 20.9. kello 10–16.