Yhteystiedot
Työväen Näyttämöiden Liitto
Meritullinkatu 33 A 33
FI-00170 Helsinki
FINLAND


 tnl[at]tnl.fi
Lähettäessäsi sähköpostia korvaa [at]-merkki @-merkillä.
SÄHKÖINEN UUTISKIRJE MARRASKUU 2017
FESTIVAALEJA ERI PUOLILLA SUOMEA. HAE TUKEA PROJEKTIISI.


TYÖVÄEN NÄYTTÄMÖPÄIVIEN OHJELMISTO
Työväen Näyttämöpäivät järjestetään Mikkelissä 26.–28. tammikuuta 2018. 
Ohjaaja Sirpa Riuttalan valitsema ohjelmisto on nyt valmis ja julkistettu. Esiintyville ryhmille palautteen antavassa raadissa ovat nyt mukana ohjaaja Mikko Roiha, ohjaaja Aino Kivi, teatterikriitikko Kirsikka Moring, ohjaaja-näyttelijä Antti Mikkola, näyttelijä Kati Outinen ja ohjaaja Miko Jaakkola. Lipunmyynti alkaa tammikuussa 2018.
Lisätietoja: www.tnp.fi


UUSI FESTIVAALI PIEKSÄMÄELLÄ: LAVA-TEATTERITAPAHTUMA 23.–25. MAALISKUUTA 2018
LAVA-teatteritapahtuma on vuonna 2018 ensimmäistä kertaa järjestettävä kiertävien teatteriesitysten festivaali, joka kokoaa yhdeksi maaliskuiseksi viikonlopuksi Pieksämäellä niin teatterialan ammattilaiset kuin harrastajatkin. Tapahtuman rungon muodostaa kiertävien esitysten katselmus, joka tarjoaa laajan kattauksen kotimaisten kiertävien esitysten tarjonnasta. 
Viikonlopun aikana järjestetään yhteistyössä Työväen Näyttämöiden liiton kanssa ammattijohtoisten harrastajateattereiden kokoontuminen. 
Tapahtumaviikonlopun ohjelmisto julkaistaan kulttuurikeskus Poleenin sivuilla: www.poleeni.fi. 
Lisätietoja: tuottaja Janne Jämsä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Mikko Väänänen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..   


HAE KURSSITUKEA PROJEKTIISI
TNL:n jäsenteattereilla on mahdollista hakea tukea vuoden 2017 ja 2018 aikana toteutettaviin koulutuksiin. Myös esimerkiksi ammattiohjaajan ohjaamat produktiot, toisin sanoen esitysten harjoituskaudet, katsotaan näyttelijäntyön koulutukseksi. Kurssituen myöntämisen ehdot ovat seuraavat:
- Koulutettavina on vähintään kymmenen yli 15-vuotiasta henkilöä (produktion teknistä henkilökuntaa ei voi laskea mukaan osallistujiin)
- Kurssituen suuruus on 22€/oppitunti 
- Yhdelle teatterille myönnettävä tuki on enintään 100 oppituntia 
- Kurssin/koulutusproduktion kuluista korvataan enintään 50%
- Hyväksyttäviä kuluja ovat kaikki suoraan kurssin järjestämiseen liittyvät kulut (esim. palkka- ja matkakulut). Vuokrakuluja ei lasketa hyväksyttäviin kuluihin.
Kurssitukea haetaan vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Hakemuksen tulee sisältää lyhyt kuvaus koulutuksesta, opetustuntisuunnitelma, perustiedot kouluttajasta/ohjaajasta sekä arvioitu koulutettavien määrä. 
Vinkkejä ohjaajan tai opettajan valintaan voit tiedustella toimistoltamme. 
Lisätietoja: Mikko Väänänen, 050 594 6074.


VAIKUTA NETTISIVUIHIN
Suunnittelemme Työväen Näyttämöiden Liitolle uusia nettisivuja. Tavoitteena on, että uudet sivut palvelevat käyttäjiä entisiä paremmin. Nyt voit vaikuttaa!

Mitä palveluita mielestäsi uusilla nettisivuillamme ehdottomasti tarvitaan?
Onko nykyisillä sivuilla informaatio ollut vaikeasti löydettävissä? Mitä olet joutunut etsimään?
Mitä nykyisiltä sivuiltamme puuttuu?
Mitä olet käyttänyt ahkerasti ja mistä et mistään hinnasta tahtoisi luopua?
Palaute on erittäin tervetullutta. Lähetä toiveesi osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


VAIKUTA VUOSIKOKOUKSEEN
Työväen Näyttämöiden Liitto ry:n vuosikokous järjestetään huhtikuussa Tampereella. Suunnittelemme jo oheisohjelmaa vuosikokouksen yhteyteen.
Millainen oheisohjelma sinua tai teatterianne kiinnostaisi ja innostaisi? Kuulemme toiveitanne ohjelmaa suunnitellessamme. Laita toiveesi osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


TNL:n TOIMISTON PUHELINNUMEROT
Vanhat lankapuhelinnumeromme on poistettu käytöstä ja tavoitat meidät toimistoaikaan näistä numeroista:
Toiminnanjohtaja Annukka Ruuskanen: 050 540 3802
Tuottaja Mikko Väänänen (jäsenasiat, kurssit, Kuulas ja Näyttämöpäivät): 050 594 6074
Tuottaja Päivi Vuorinen (laskutus, tiedotus, Murros): 044 536 1234
Tuottaja Inke Rosilo (vain Nuori Näyttämö): 040 560 8607
Näihin numeroihin voi lähettää myös tekstiviestejä.
Kuulumisiin!

Hyvää joulun odotusta kaikille!